Vacature Servicemonteur Gelderland - Oranje Furniture Care

Servicemonteur / Meubelhersteller (Gelderland)

Ben jij die servicemonteur / meubelhersteller die wij zoeken?
Of ben je gewoon heel erg handig en op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie? Kom dan ons team versterken.

Wat ga je doen?

Als servicemonteur / meubelhersteller ben je het gezicht van het bedrijf en het aanspreekpunt voor onze consumenten, fabrikanten en winkels.
Je bent superhandig en in staat creatieve oplossingen te vinden.

Om dit te bereiken, word je intern opgeleid tot allround service monteur voor zover je dat al niet bent! Je start vanaf huis en zorgt er dagelijks voor dat op locatie servicemeldingen op zitmeubelen worden opgelost.

Vlekken verwijderen uit stof of leder, afgebroken stoelpoten repareren, pluisjes uit stoffen bekleding halen, herstofferingen uitvoeren, relaxfauteuils repareren (zowel elektrisch als mechanisch) en de klanten voorzien van advies om hun meubelen te onderhouden. Dat zijn zaken, welke jij dagelijks tegen zult komen. Wij zoeken servicemonteurs in de regio’s: Gelderland.

Wat breng je nog meer mee

Je bent handig en kunt dit aantonen vanuit jouw werkervaring als service monteur, onderhoudsmonteur (meubelbranche is een pré)

Je bent creatief en weet voor ieder probleem een passende oplossing te vinden

Je bent representatief en communicatief vaardig

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau op meubel technisch gebied

Je hebt een servicementaliteit en bent klantgericht

Jij bent verder 32-40 uur per week inzetbaar

Dit krijg je bij ons

De Oranje familie

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van een 9 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken en een oplossing bieden.

Als Oranje – Familie lid vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.