Vacature Content Marketeer - Oranje Furniture Care

Content Marketeer

Oranje groeit enorm! Dat vraagt om uitbreiding van onze (nu nog) kleine marketingteam.
Begint jouw marketinghart sneller te kloppen van een te gekke uitdaging in een ambitieuze organisatie waarbij jij, samen met je collega’s, de marketingdoelstellingen naar een hoger plan weet te tillen en behalen? Dan is de kans groot dat we op zoek jij naar jou! Met jouw passie en ervaring wil je zoveel mogelijk interactie en naamsbekendheid voor Oranje creëren.

Wat ga je doen?

Als Content Marketeer weet jij als geen ander hoe essentieel marketing en communicatie is voor het positioneren van de merken binnen Oranje Furniture Care. Als marketing specialist ben je in staat onze brede doelgroep te raken en in beweging te brengen via de on- en offline marketing kanalen. Door jouw creativiteit en commerciële inzicht ben je in staat doeltreffende campagnes te bedenken, op te zetten en samen met jouw team tot een groot succes te maken.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.