Vacature Salesforce Developer - Frontend - Oranje Furniture Care

Salesforce Developer – Frontend

Ben jij die Salesforce Professional die graag impact maakt en een voortrekkersrol vervult bij het verder ontwikkelen van ons state-of-the-art service platform? Wil jij impact maken en een bijdrage leveren aan dit bedrijfskritische systeem met vele duizenden gebruikers?
Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Binnen Oranje beschikken wij over een state-of-the-art service platform. Door gebruik te maken van Service Cloud, Field Service, Experience Cloud en Sales Cloud automatiseert dit platform onze volledige service-, planning-, backoffice- en supportorganisatie. Daarnaast hebben wij portalen online voor onze klanten: winkeliers, fabrikanten en consumenten.

Het verbeteren van de User Xperience in zowel de back-office applicatie (lightning) als in onze verschillende partner en customer communities zijn speerpunten op onze roadmap. Vandaar dat we plek hebben voor een ervaren front-end Developer.

Jij wordt onze lead voor front-end development en gebruikt de nieuwste technieken en best practices. Jij werkt nauw samen met onze lead architect en stelt samen de technische kaders op. Jij bespreekt requirements met de (business) stakeholders waarna jij de componenten gaat ontwikkelen binnen ons team.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.