Vacature Salesforce Developer - Backend​ - Oranje Furniture Care

Salesforce Developer – Backend

Ben jij die Salesforce Professional die graag een voortrekkersrol vervult bij het verder ontwikkelen van ons state-of-the-art service platform? Wil jij impact maken en een bijdrage leveren aan dit bedrijfskritische systeem met honderden vele duizenden gebruikers?
Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Binnen Oranje beschikken wij over een state-of-the-art service platform. Door gebruik te maken van Service Cloud, Field Service, Experience Cloud en Sales Cloud automatiseert dit platform onze volledige service-, planning-, backoffice- en supportorganisatie.

Jij wordt onze lead Developer en implementeert innovatieve oplossingen op het Salesforce platform. Jij gebruikt de nieuwste technieken en best practices. Binnen het team ben jij het aanspreekpunt en werkt nauw samen met onze lead architect. Jij wordt mede verantwoordelijk voor het verder innoveren van deze serviceprocessen. Hierbij vertaal je werkprocessen naar duidelijke requirements die je samen met de rest van het team implementeert. 

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.