Vacature Salarisadministrateur - Oranje Furniture Care

Salarisadministrateur (m/v)

Wij zijn op zoek naar een parttime (16 uur per week) Salarisadministrateur.

Wat ga je doen?

De afdeling Finance bestaat op dit moment uit de Financial Controller, Assistent Controller en 2 medewerkers financiële administratie. In verband met toegenomen werkzaamheden en groei van de organisatie is er een vacature ontstaan. Kom jij ons team versterken?

Als Salarisadministrateur zorg je samen met de Financial Controller voor het correct opmaken van  loonstroken en loonbetalingen. Daarnaast verzorg je aangiften en meldingen aan externe partijen en voer je interne controles uit. Hierbij hoort uiteraard ook het geven van advies aan zowel medewerkers als het management.

 Concreet betekent dit dat je onder meer de volgende taken uitvoert:

  • Het correct verwerken van salarismutaties
  • Het opmaken van de loonstroken en bijbehorende betaalopdrachten
  • Het verzorgen van mutaties aan oa de Belastingdienst, het UWV en Pensioenfonds
  • Het controleren van loonberekeningen, loonjournaalposten en aanmeldingen
  • Waar nodig helpen met het verbeteren van het HR/Salaris-proces
  • Het opstellen van periodieke rapportages en overige werkzaamheden welke nodig zijn voor goed beheer van de salarisadministratie
  • Uitvoeren van diverse ‘hands-on’ taken binnen het financiële team

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Je hebt met succes een financiële mbo-opleiding afgerond

Je hebt reeds meerdere jaren ervaring opgedaan in een functie als Salarisadministrateur.

Je beschikt over actuele kennis van Loonheffingen en sociale wetgeving, bij voorkeur aangevuld met een Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).

In processen en structuren denken gaat je goed af.

Daarnaast kun je prima overweg met diverse softwarepakketten (AFAS Profit is een pré) en heb je gedegen kennis van MS Office.

Qua persoonlijkheid ben je zelfstandig, assertief, inspirerend, nauwkeurig, integer en kun je goed luisteren en analyseren. Verder ben je communicatief sterk, een echte teamspeler en kun je goed plannen en organiseren.

Wat bieden we jou?

De Oranje familie

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van een 9 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken. We zijn actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Oranje Furniture Care heeft een open cultuur, wil zich continu verbeteren en is groeiend.

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.