Vacature Productiemedewerker - Oranje Furniture Care

Productiemedewerker

Heb jij productie skills in je DNA? Ervaring met afvul- en inpakwerkzaamheden? Draai jij je hand niet om voor fysiek werk? Dan kan jij wel eens de productiemedewerker zijn die wij zoeken. Je komt te werken in onze vestiging in Oldenzaal.

Wat ga je doen?

Een medewerker productie die zijn handen laat wapperen! Afvullen van de producten en etiketteren van verpakkingen. Inpakken van vele verschillende sets. Kortom, een zeer veelzijdige en afwisselende functie als productie medewerker.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.