Vacature Planner met leidinggevende skills - Oranje Furniture Care

Planner met leidinggevende skills (m/v)

Wil jij werken bij een snel groeiend bedrijf die de beste servicepartner wil zijn in de meubel retail, waarbij de klantbeleving van een 9 ons minimale streven is en waar altijd met de klant mee wordt gedacht? Check dan snel deze vacature en solliciteer. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Ter versterking op het huidige team bestaande uit meerdere planners zoeken wij een ervaren klantvriendelijke, enthousiaste planner met leidinggevende en coördinerende skills, welke kan doorgroeien binnen onze organisatie. Je komt te werken op onze modern nieuw ingerichte kantoor in Apeldoorn.

Wat ga je doen?

Jij bent de spil tussen onze klanten en onze servicemonteurs in de buitendienst. Je staat klanten vakkundig en dienstverlenend te woord bij het inplannen en wijzigen van bezoekafspraken. Je zorgt ervoor dat onze servicemonteurs op de juiste opdrachten worden gezet en stelt de planning hiervoor op. Dit verwerk je in ons softwareprogramma binnen het Salesforce platvorm.

Daarnaast heb je ervaring in het leidinggeven en zoek je naar mogelijkheden waarmee je de verwachtingen van de klant overtreft. Iedere werkdag weer. Dit doe je samen met het hechte team om je heen. Na een succesvolle week sluit je samen met je collega’s de week af met een gezellige borrel.

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

Jij bent fulltime beschikbaar;

HBO werk en/of denkniveau;

Je kunt overweg met Microsoft office, Salesforce / Fieldservice kennis is een pré;

Jij bent klantgericht, communicatief sterk en beschikt over een natuurlijke, prettige telefoonstem;

Jij bent een georganiseerde teamplayer met leidinggevende skills;

Goede beheersing van de Nederlandse en Duitse taal in woord en geschrift.

Je beschikt over een klant- en servicegerichte instelling, groot verantwoordelijkheidsgevoel en een probleemoplossend vermogen;

Jouw administratie is altijd accuraat en goed op orde;

Bereid te werken tussen 8.00 en 18.00 uur;

Wat hebben wij jou te bieden?

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van een 9 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!