Vacature Marketingmanager - Oranje Furniture Care

Marketing Manager

Door onze groei zijn wij op zoek naar een Marketing Manager die overzicht, rust en resultaat brengt. Heb jij een positieve en commerciële instelling en voel jij je helemaal thuis is in deze rol? Lijkt het jou leuk om te werken in een klein team waarbij jij je collega’s meeneemt naar nieuwe hoogtes? Dan past deze functie als Marketing Manager bij Oranje perfect bij jou! Lees snel verder.

Wat ga je doen?

Als Marketing Manager binnen ons kleine marketingteam is er heel veel ruimte voor jou om de rol zelf in te vullen. Je bent verantwoordelijk voor de uitrol en uitvoering van verschillende marketingcampagnes die waarde toevoegen aan Oranje. Je stuurt hierbij je collega’s aan en zorgt ervoor dat marketingcampagnes succesvol uitgevoerd worden. Als Marketing Manager durf je ‘out of the box’ te denken zonder het doel uit het oog te verliezen.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.