Vacature Magazijnbeheerder / Meewerkend voorman - Oranje Furniture Care

Magazijnbeheerder/ Meewerkend voorman

Ben jij opgeruimd en houd je van overzicht? Vind je het leuk om jouw collega’s te voorzien van de juiste materialen en gereedschappen? Kom dan ons team versterken!

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste rol als magazijnbeheerder / meewerkend voorman is het verantwoordelijk zijn voor het gehele magazijn in Apeldoorn. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat alle materialen correct op voorraad zijn. Wanneer de materialen binnen komen controleer en registreer jij deze. Jij zorgt ervoor dat de goederen op de juiste plaats in het magazijn worden opgeslagen. Daarnaast ben jij als magazijn beheerder verantwoordelijk voor het bestellen van de benodigde goederen en onderdelen en stuur jij jouw collega’s aan. Ook zorg jij er elke maand voor dat onze servicemonteurs voorzien worden van de juiste materialen en gereedschappen. Jij vindt het belangrijk om in een nette en ordelijke omgeving te werken.

Al met al een verantwoordelijke baan waarin structuur en orde ontzettend belangrijk is. Ben jij flexibel, fulltime beschikbaar en denk jij graag mee over verbeteringen? Solliciteer dan direct op deze functie als magazijn beheerder!

Wat breng je nog meer mee

Je bent handig en kunt dit aantonen vanuit jouw werkervaring

Je bent creatief en weet voor ieder probleem een passende oplossing te vinden

Je bent representatief en communicatief vaardig

Kennis van geautomatiseerde processen is een pré

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau

Je bent goed in het regelen en organiseren

Je houdt ervan om je handen uit de mouwen te steken

Je bent een echte aanpakker

Jij bent verder 40 uur per week inzetbaar

Wat hebben wij jou te bieden?

Word jij onze nieuwe collega?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach!

Wij vragen je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.