Wij zoeken en enthousiaste magazijn medewerker, die zijn handen graag laat wapperen.
Heb jij ervaring met ontvangst/verzenden van goederen? Draai jij je hand niet om voor fysiek werk?
Dan kan jij wel eens de medewerker zijn die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag met de ontvangst en verzending van goederen, zoals orderpicken en andere magazijnwerkzaamheden. Dagelijks worden er diverse pallets met onze hoogwaardige meubel verzorgingsproducten door transporteurs opgehaald om naar onze klanten vervoerd te worden. Jij ondersteunt twee ervaren collega’s in dit dagelijkse proces en alles wat daarbij komt kijken. Kortom een veelzijdige functie, in een klein en ervaren team in ons magazijn in Oldenzaal.

Herken jij jezelf in dit profiel? Jij...

... bent praktisch ingesteld

... spreekt, schrijft en leest goed Nederlands

... hebt minimaal MBO werk- en denkniveau

... bent een teamspeler/
werkt makkelijk met anderen samen

...denkt in oplossingen en hebt een aanpakkersmentaliteit

... bent 40 uur per week beschikbaar

Dit krijg je bij ons

Over Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is marktleider en producent van verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast zijn wij dé servicepartner voor de gehele meubelindustrie. Wij bieden diverse serviceprogramma’s en diensten aan en hebben ruim zeventig gespecialiseerde servicemonteurs op de weg. Wij werken samen met veel fabrikanten en leveren wij onze producten aan retailers in Europa. Zo voorzien wij consumenten van de juiste meubel verzorgingsproducten en voorkomen veel meubel gerelateerde problemen voor alle partijen. Met als doel de serviceverwachting van de consument te overtreffen en zodat zij jarenlang zorgeloos kunnen genieten van de aangeschafte meubelen. Voor Oranje is het leveren van topservice ook topsport.

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!

 


Opmerking voor werving-, detacherings- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.