Vacature Copywriter / (social) content specialist - Oranje Furniture Care

Copywriter / (social) content specialist

Kun jij in 5 woorden vertellen wat een ander in 5 zinnen vertelt? Ben jij een social dier en snap jij hoe je on- en offline een boodschap helder overbrengt? Ben jij een doelgroep denker die met ons marketingteam nieuwe creatieve marketing campagnes doeltreffend kan inzetten en maak jij van problemen kansen?

Wat ga je doen?

Jij snapt hoe cruciaal marketing en communicatie zijn binnen oranje furniture care en bent een van de pijlers om onze commerciële doelen te verwezenlijken. Hands on weet jij onze proposities te vertalen naar on- en offline campagnes en zorg je dat onze communicatie onze doelgroep raakt. Je werkt samen in een groeiend marketing team wat verantwoordelijk is voor de hele oranje groep, bent een short copy genius maar draait je hand ook niet om voor onze website teksten.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.