Vacature Assistent Controller - Oranje Furniture Care

Assistent Controller

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van een 9 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken. We zijn actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Oranje Furniture Care heeft een open cultuur, wil zich continu verbeteren en is groeiend. Wij zijn op zoek naar een fulltime (40 uur per week) Assistent Controller.

Wat ga je doen?

De afdeling Finance bestaat op dit moment uit de Financial Controller, Assistent Controller en 2 medewerkers financiële administratie. In verband met het vertrek van de huidige Assistent Controller is er een interessante vacature ontstaan. Kom jij ons team versterken?

Als Assistent Controller zorg je samen met de Financial Controller voor het aanleveren van accurate informatie aan het management. Je verzorgt diverse periodieke rapportages en ondersteunt collega’s met diverse financiële activiteiten. Hierbij hoort uiteraard ook het geven van advies aan zowel medewerkers als het management.

Concreet betekent dit dat je onder meer de volgende taken uitvoert:

  • Het voorbereiden van de periodieke financiële rapportages
  • Ondersteunen bij het opstellen van de geconsolideerde jaarstukken
  • Het uitwerken en analyseren van vraagstukken vanuit de organisatie
  • Het mede zorgdragen voor efficiënte en gestructureerde processen
  • Het voorbereiden en indienen van aangiften BTW en CBS.
  • Uitvoeren van diverse ‘hands-on’ taken binnen het financiële team

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Je hebt met succes een financiële Hbo-opleiding afgerond;

Je hebt reeds meerdere jaren ervaring opgedaan in een financieel administratieve functie (bij voorkeur als Assistent Controller);

In processen en journaalposten denken gaat je goed af;

Je kunt prima overweg met diverse softwarepakketten (AFAS Profit is een pre);

Je hebt kennis van MS Office, met name in MS Excel ben je een gevorderde gebruiker;

Je beschikt over kennis van BTW en VPB;

Qua persoonlijkheid ben je zelfstandig, assertief, inspirerend, nauwkeurig, integer en kun je goed luisteren en analyseren;

Je toont veel initiatief;

Verder ben je communicatief sterk, een echte teamspeler en kun je goed plannen en organiseren.

Dit krijg je bij ons

Word jij onze nieuwe collega?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.