Vacature Allround Marketeer - Oranje Furniture Care

Allround Marketeer

Oranje groeit enorm! Dat vraagt om uitbreiding van ons (nu nog) kleine marketingteam. Ben jij die enthousiaste en ambitieuze Allround Marketeer die op zoek is naar een uitdagende baan binnen een dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?

Als Allround Marketeer bij Oranje Furniture Care werk jij samen met het (kleine, maar fijne) marketingteam aan verschillende projecten. Met jouw creatieve ideeën en innoverende denkwijze weet jij onze brede doelgroep te raken. Daarnaast help je mee om alle mogelijke communicatiekanalen, zoals de website en nieuwsbrieven zo goed mogelijk in te zetten.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.