Vacature Accountmanager - Oranje Furniture Care

Accountmanager

Krijg jij een kick van het behalen van vooraf gestelde doelstellingen? Ben jij communicatief ijzersterk en durf je initiatief te nemen? Lees dan snel verder en word accountmanager bij Oranje Furniture Care!

Wat ga je doen?

Als accountmanager weet jij precies wat er bij jouw klanten speelt en hoe je daar op een creatieve manier mee om kunt gaan. In deze zelfstandige en afwisselende commerciële buitendienstfunctie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de omzet en het versterken van de samenwerking. Je krijgt een eigen klantenbestand die je verder kunt uitbouwen. Je geeft regelmatig productpresentaties en bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. De uitvoering van je werk wordt ondersteund door de binnendienst met wie je regelmatig contact hebt. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het maken van je eigen afspraken en het bezoeken van bestaande en nieuwe business-to-business klanten. Met jouw verkoopvaardigheden, enthousiasme en doorzettingsvermogen ben je in staat ambitieuze sales doelstellingen te behalen.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.