Telefoniste - Oranje Furniture Care

Hou jij wel van regelen, snel schakelen en heb je een fijne telefoonstem? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Telefonist(e)! Als telefonist(e) ben jij als eerste aanspreekpunt ons visitekaartje voor de Nederlandse markt.

Wat ga je doen?

Als telefonist(e) ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze Nederlandse markt. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het coördineren van alle inkomende oproepen. Je zorgt ervoor dat de klant niet te lang in de wacht staat en te woord wordt gestaan. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden ben jij in staat de klant zo goed mogelijk van dienst te zij in het eerste contact met de afdeling service.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.