Stage Grafisch Vormgever - Oranje Furniture Care

Stage Grafisch Vormgever

Ben jij creatief, leergierig en op zoek naar een toffe meewerkstage op een ambitieuze marketingafdeling? Wil jij graag creatieve ontwerpen (leren) maken die opvallen en ben je niet bang om out-of-the-box te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Stage lopen bij Oranje, betekent meewerken aan een inspirerende en snel groeiende organisatie.Je maakt deel uit van een klein team van specialisten en krijgt alle ruimte voor je eigen ontwikkeling. Als stagiair(e) Grafisch Vormgever ben jij voornamelijk bezig met visuele vertalingen van on- en offline marketing uitingen. Je gaat samen met je collega’s van de marketingafdeling meedenken en werken aan diverse projecten binnen Oranje. Wekelijks zorg je ook voor het printen van etiketten voor onze productie op onze eigen etikettenprinter.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.