Vacature Junior Accountmanager - Oranje Furniture Care

Junior Accountmanager

Ter aanvulling op het commercieel team zoeken wij een enthousiaste sales collega.

Wat ga je doen?

Met jouw communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen weet jij precies wat er speelt bij de klant en hoe je daar het beste op een creatieve manier mee om kunt gaan. In deze zelfstandige en afwisselende commerciële buitendienstfunctie ben je primair verantwoordelijk voor het relatiebeheer van de klanten binnen jouw regio, in dit geval zal dat het noorden van Nederland zijn. Als junior accountmanager krijg je een mooie portefeuille met goede mogelijkheden om dit verder uit te bouwen. 

In deze functie is het geven van het juiste advies belangrijk. Je geeft regelmatig productpresentaties en bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de omzet te laten groeien. Je wordt bij de uitvoering van je werk ondersteund door de binnendienst met wie je regelmatig contact hebt. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van je eigen afspraken en het bezoeken van bestaande en nieuwe business-to-business klanten. Met jouw verkoopvaardigheden, enthousiasme en doorzettingsvermogen ben je in staat ambitieuze salesdoelstellingen te halen.

Waar zijn wij nog meer naar op zoek?

Jij bent klantgericht en communicatief sterk

Jij bent fulltime beschikbaar

MBO+ of HBO werk en/of denkniveau

Uitstekende beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift

Je hebt een servicementaliteit en bent klantgericht

Jij denkt in kansen en oplossingen

Dit krijg je bij ons

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.