Inkoper - Oranje Furniture Care

Inkoper

Wat ga je doen?

Als inkoper word je verantwoordelijk voor de materiaalbehoefteplanning en leveranciersrelatiebeheer.  
Op strategisch niveau bouw je mee aan een duurzaam en sterk leveranciersnetwerk. Daarbij draag je als inkoper bij aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Je bent mede verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het inkoopbeleid. Daarbij focus je op commerciële KPI’s en speel je continu in op veranderende omstandigheden.  

Je stuurt projecten aan en zorgt dat alle relevante partijen zich hierbij betrokken voelen. Door jouw ideeën en inzichten speel je een belangrijke rol bij nieuwe ontwikkelings- en verbeterprojecten. 

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.