Vacature HR Business Partner - Oranje Furniture Care

HR Business Partner

(Apeldoorn)

Wat ga je doen?

Ons bedrijf is de afgelopen jaren enorm gegroeid, waardoor de functie van HR Business partner een nieuwe functie betreft.

Als HR Business Partner ligt je focus op het verwezenlijken van de HR vraagstukken en je helpt mee om diverse HR instrumenten succesvol te implementeren. Je bent de schakel tussen directie, management en onze werknemers en je ondersteunt de business ten aanzien van in- door- en uitstroom: van werving & selectieprocedures en promotie. Je helpt mee en deelt je ervaring met de actieve werving en selectie. Je zal daarnaast ook advies geven over alle HR gerelateerde zaken.

Met deze baan krijg je een spilfunctie in een ambitieuze, groeiende organisatie. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief.

Waar beschik je over?

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.