Werken bij Oranje Furniture Care | Veelzijdig en uitdagend

Over Oranje

Wij zijn Oranje, ofwel Oranje Furniture Care. Wij zijn marktleider in gespecialiseerde meubel verzorgingsproducten en aanvullende service programma’s voor nieuwe zitmeubelen. We zorgen o.a. voor afhandeling van serviceverzoeken, reparaties en onderhoud van meubelen. We bedienen bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn Europees actief.

Teamfoto bij Oranje Furniture Care

Ontdek wat werken bij Oranje betekent

Werken bij Oranje Furniture Care betekent jezelf zijn en samen groeien. 

Helden zonder spotlight

In ons DNA zit de S van Service met hoofdletters verweven. Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed te bedienen. Dat betekent dat jij je thuis moet voelen buiten de spotlights, want die hebben we al voor onze klanten gereserveerd. 

Je kent ons misschien niet van naam, maar bij ieder huishouden in Nederland zijn producten van ons te vinden.

Sociaal en een beetje eigenzinnig

Sociaal en een beetje eigenzinnig, zijn we allemaal. We zijn kritisch op wat we doen, delen en beloven. Onze cultuur vraagt een portie optimisme, saamhorigheid en doorzettingsvermogen. 

We weten veel en delen onze kennis graag. We gaan ver om elkaar te helpen. Maar vinden het nog wel eens lastig om los te laten. Zelf doen, om zeker te zijn dat het goed gaat, is eerder regel dan uitzondering. 

Topservice is topsport

Werken bij Oranje betekent werken binnen een snelgroeiende organisatie, die wendbaar en flexibel wil zijn. Om toekomstbestendig te zijn, blijven we bewegen en ontwikkelen. Daardoor kan wat vandaag de waarheid is, morgen wel eens anders zijn. Onze internationale ambities drijven de professionalisering van Oranje richting top niveau. Voor Oranje is het leveren van topservice, ook topsport.

Direct solliciteren?