Vacature Productiemedewerker/machine operator 32 - 40 uur (M/V)

Heb jij productie skills in je DNA? Ervaring met etiketteer- en afvulmachines? Draai jij je hand niet om voor fysiek werk? Dan kan jij wel eens de medewerker productie zijn die wij zoeken. Je komt te werken op ons kantoor in Oldenzaal.

Wat ga je doen

Een Medewerker Productie die zijn handen laat wapperen! Technische ervaring heeft met etiketteer- en afvulmachines en deze kan bedienen, instellen en ombouwen.

Grondstoffen kan afwegen en mengen volgens eigen recepturen. Verpakkingen afvult en sets inpakt. Kortom, een zeer veelzijdige en afwisselende functie.

(technische) Ervaring met etiketteer- en afvulapparatuur is een pre

Jij bent verder fulltime inzetbaar 

Je bent accuraat, nauwkeuring en kunt goed rekenen

Je bent een teamspeler en hebt een proactieve houding

Ervaring met het afwegen en mengen van chemicaliën is een pre

Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Wat mag je van ons verwachten

Allereerst bieden wij jou een uitdagende en veelzijdige baan aan bij een gezonde, sterk groeiende organisatie. Je komt te werken in een professionele werkomgeving omringd door betrokken collega’s die zich iedere dag 100% inzetten. Het is altijd onze intentie om onze medewerkers uitzicht te geven op een vast dienstverband. 

Persoonlijke groei is mogelijk en wordt juist gestimuleerd. Uiteraard ontvang je een uitstekend salaris voor je geleverde inzet. Naast het harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Op de vrijdagmiddag sluiten we de week gezamenlijk af en tijdens onze bedrijfsfeestjes leggen we jouw capriolen met alle liefde voor je vast.

Solliciteer op deze functie

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.