fbpx

Productiemedewerker

Heb jij productie skills in je DNA? Ervaring met afvul- en inpakwerkzaamheden? Draai jij je hand niet om voor fysiek werk? Dan kan jij wel eens de productiemedewerker zijn die wij zoeken. Je komt te werken in onze vestiging in Oldenzaal.

Wat ga je doen?

Een medewerker productie die zijn handen laat wapperen! 
Afvullen en etiketteren van verpakkingen. Inpakken van vele verschillende sets. Ervaring in het afwegen en mengen van grondstoffen volgens eigen recepturen is een pre. Kortom, een zeer veelzijdige en afwisselende functie als productie medewerker.

Waar zijn wij nog meer naar op zoek?

Jij bent 40 uur per week inzetbaar

Je bent praktisch ingesteld

Goed Nederlands kunnen in taal en geschrift

Ervaring met mengen van chemicaliën of productiewerkzaamheden is een pré

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau

Je bent een teamspeler

Dit krijg je bij ons

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk Cookieverklaring >