vacature management assistent(e)

Management Assistent(e)

32 – 40 uur (m/v)

Als spin in het web zoeken wij een zelfstandige, proactieve, enthousiaste en energieke collega die onze directie kan ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Je komt te werken op onze nieuwe modern ingerichte Customer Contact Center in Apeldoorn.

Wat ga je doen

Als rechterhand beheer je de agenda, organiseer je bijeenkomsten, ondersteun je bij nieuw business, ben je spin in het web voor de projecten en controleert de voortgang hiervan.

Jij bent altijd op de hoogte van actuele afspraken en besluiten en kunt hier discreet mee omgaan, kortom je bent een stabiele factor binnen een hectische omgeving.

Ter uitbreiding van de functie ben je ook bezig met knelpunten in HR-processen en komt met ideeën om ze te verbeteren en je bent mede verantwoordelijk voor de cultuur in de organisatie. Je ondersteunt bij de uitvoering van het HR-beleid.

Als communicatie specialist ben je in woord en geschrift het gezicht van ons bedrijf. Je weet pakkende teksten te schrijven voor de verschillende doelgroepen zowel B2B als B2C en online en offline.

Jouw teksten zorgen voor een eenduidige merk- en bedrijf communicatie zowel intern als extern waarbij je veel exposure krijgt want je bent terug te vinden online en fysiek op de producten.

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring op genoemde terreinen

Je bent een zelfstandig, resultaatgericht persoon met een aanpakkersmentaliteit

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

HBO werk en/of denkniveau

Je hebt een servicementaliteit en bent klantgericht

Je bent in het bezit van een rijbewijs

Jij denkt in kansen en oplossingen

Vanzelfsprekend ben jij een communicatie en HR professional

Jij bent verder 32-40 uur per week inzetbaar

Wat kan je bij ons verwachten

Allereerst bieden wij jou een uitdagende en veelzijdige baan aan bij een gezonde, groeiende organisatie. Je komt te werken in een professionele werkomgeving omringd door betrokken collega’s die zich iedere dag 100% inzetten. Het is altijd onze intentie om onze medewerkers uitzicht te geven op een vast dienstverband. Persoonlijke groei is mogelijk en wordt juist gestimuleerd. Uiteraard ontvang je een uitstekend salaris voor je geleverde inzet. Naast het harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en is er vers fruit aanwezig. Op de vrijdagmiddag sluiten we de week gezamenlijk af en tijdens onze bedrijfsfeestjes leggen we jouw capriolen met alle liefde voor je vast.

Solliciteer op deze functie