vacature Directie Assistent(e)

Directie Assistent(e)

32 – 40 uur

Ben jij dat organisatietalent dat gewend is om binnen een dynamische werkomgeving te acteren, heb jij gevoel voor urgentie en weet jij dat om te zetten in acties? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen

Als rechterhand beheer je de agenda van de directie organiseer je bijeenkomsten, help je bij het coördineren van projecten en bewaak je de voortgang hiervan. Ook ondersteun je de Directie en de direct betrokkenen in het zorgen voor de juiste input en de gemaakte afspraken na te komen. Hierbij ontzorg jij de directie als spin in het web. Je komt te werken op onze nieuwe modern ingerichte Customer Contact Center in Apeldoorn.

 

Oranje Furniture Care is actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland! Dit betekent dat je collega’s in het buitenland ook eens aan de telefoon kan hebben, Gutentag / Goedendag / Bonjour! J (het spreken van Duits en/of Frans is overigens niet noodzakelijk)


Met jouw positieve mindset weet jij elke dag weer het beste uit jezelf te halen en deze veelzijdige en verantwoordelijke functie tot een succes te maken.


Denk aan verantwoordelijkheden als:

  • Voorbereiding en nazorg van vergaderingen;
  • Jij bent altijd op de hoogte van actuele afspraken en besluiten en kunt hier discreet mee omgaan, kortom je bent een stabiele factor binnen een hectische omgeving;
  • Up-to-date houden van de actielijst van de directie en het signaleren van te ondernemen acties;
  • Screenen en afhandelen van inkomende email en post ter ontlasting van de directie;
  • Verzorgen van correspondentie en verstrekken van informatie, zowel intern als richting externe partners;
  • Uitwerken, redigeren van inhoudelijke teksten (o.a. memo’s, notulen en beleidsstukken).

Samen met een collega’s maak jij onderdeel uit van de Oranje familie. Elkaar inspireren, enthousiasmeren, scherp houden en samen succes vieren. Dat is werken bij Oranje Furniture Care.

You can think outside the box

En natuurlijk ben jij nauwgezet, flexibel, heb je een hoge mate van energie, een sterke drive en ga te ten allen tijde voor een can-do mentaliteit.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

HBO werk en/of denkniveau

Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring

Je bent in het bezit van een rijbewijs en woon je op reisafstand van Apeldoorn

Jij denkt in kansen en oplossingen

Goede kennis van het MS office pakket (Outlook, Word, PowerPoint en Excel)

Jij bent verder 32-40 uur per week inzetbaar

Wat kan je bij ons verwachten

Allereerst bieden wij jou een uitdagende en veelzijdige baan aan bij een gezonde, groeiende organisatie. Je komt te werken in een professionele werkomgeving omringd door betrokken collega’s die zich iedere dag 100% inzetten. Het is altijd onze intentie om onze medewerkers uitzicht te geven op een vast dienstverband. 

Work hard play hard: een goed salaris hoort er natuurlijk bij. Persoonlijke groei is mogelijk en wordt juist gestimuleerd.  Naast het harde werken is er natuurlijk ook tijd voor de werkweek af te sluiten met een altijd gezellige VrijMiBo. Elke dag een vers appeltje voor de dorst! (of iets anders natuurlijk. Vers fruit is aanwezig!) en tijdens onze bedrijfsfeestjes leggen we jouw capriolen met alle liefde voor je vast.

 

Solliciteer op deze functie