Customer Success Agent 40 uur (M/V)

Ter aanvulling op het huidige team zoeken wij meerdere klantvriendelijke, enthousiaste medewerk(st)er die bij voorkeur vloeiend Duits en/of Frans spreekt. Je komt te werken op onze modern nieuw ingerichte Customer Contact Center in Apeldoorn.

Wat ga je doen

Als Customer success manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze Duitse, Franse of Nederlandse markt. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het coördineren en adviseren van alle service-aanvragen. Je voorziet klanten via de telefoon en mail van informatie over onze dienstverlening en producten. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden ben jij in staat de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je zoekt naar mogelijkheden en overtreft daarmee de verwachtingen van de klant en maakt daarmee het verschil. Iedere werkdag weer. Dit doe je samen met het gezellige, hechte team om je heen. Na een succesvolle week sluit je samen met je collega’s de week af met een gezellige borrel.

Jij bent klantgericht, communicatief sterk en beschikt over een natuurlijke, prettige telefoonstem

Jij bent verder fulltime inzetbaar en ook in de avonden beschikbaar

MBO+ of HBO werk en/of denkniveau

Vanzelfsprekend heb jij ervaring in een klantencontactcenter omgeving

Jij denkt in kansen en oplossingen en zeker niet in beperkingen

Uitstekende beheersing van de Nederlandse, Franse en/of Duitse taal in woord en geschrift;

Wat mag je van ons verwachten

Allereerst bieden wij jou een uitdagende en veelzijdige baan aan bij een gezonde, sterk groeiende organisatie. Je komt te werken in een professionele werkomgeving omringd door betrokken collega’s die zich iedere dag 100% inzetten. Het is altijd onze intentie om onze medewerkers uitzicht te geven op een vast dienstverband. Persoonlijke groei is mogelijk en wordt juist gestimuleerd. Uiteraard ontvang je een uitstekend salaris voor je geleverde inzet. Naast het harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en is er vers fruit aanwezig. Op de vrijdagmiddag sluiten we de week gezamenlijk af en tijdens onze bedrijfsfeestjes leggen we jouw capriolen met alle liefde voor je vast.

Solliciteer op deze functie

Bedankt voor jouw sollicitatie!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.