fbpx

Content Marketeer

Wil jij aan de slag bij een snelgroeiend bedrijf met grote ambities?

Weet jij ons bedrijf in de spotlight te zetten en onze doelgroep met de juiste content te bereiken? Solliciteer dan op deze vacature voor Content Marketeer!

Wanneer is deze functie iets voor jou?

Je creëert de B2B en B2C content waarmee je de strategische visie van het bedrijf op de juiste manier kunt overbrengen aan onze doelgroep. Daarnaast is het aan jou om de content op de juiste kanalen én op het juiste moment uit te zetten. Er ligt een ontzettende gave uitdaging aangezien wij enorm gegroeid zijn de laatste jaren en nog steeds erg groeien. Je krijgt veel vrijheid om te helpen het gehele marketingbeleid beter neer te zetten. Met jouw creativiteit en frisse blik willen we samen alle mogelijkheden aangrijpen om zowel online als offline ons bedrijf nog meer op de kaart te zetten.

Wat breng je nog meer mee​

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

Beschikt over HBO werk en/of denkniveau;

Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring hebt binnen de (content)marketing;

Fulltime beschikbaar bent;

Kennis hebt van online marketing (oa. SEO, Social, Analytics etc);

De Engelse taal beheerst in woord en geschrift;

Beschikt over een flinke dosis creativiteit.

Wat bieden wij?

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van een 9 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Solliciteer direct!

Is dit dé functie die jij helemaal ziet zitten? Solliciteer dan direct met jouw enthousiaste motivatie en CV. Dan leren wij jou graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek.


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.