fbpx

Accountmanager

Ben jij de echte verkoper die altijd het maximaal haalbare uit de situatie haalt en die een manier vindt om zijn doel te halen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat verwachten we van jou?

Met jouw communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen weet jij precies wat er speelt bij je klanten en hoe je daar op een creatieve manier mee om kunt gaan. In deze zelfstandige en afwisselende commerciële buitendienstfunctie ben je primair verantwoordelijk voor het optimaliseren van de omzet en het versterken van de samenwerking. Je krijgt een eigen klantenbestand die je verder kunt uitbouwen. Je geeft regelmatig productpresentaties en bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Je wordt bij de uitvoering van je werk ondersteund door de binnendienst met wie je regelmatig contact hebt. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van je eigen afspraken en het bezoeken van bestaande en nieuwe business-to-business klanten. Met jouw verkoopvaardigheden, enthousiasme en doorzettingsvermogen ben je in staat ambitieuze salesdoelstellingen te halen.

Wanneer is deze functie geschikt voor jou?

Deze functie is je op het lijf geschreven als je:

Beschikt over een afgeronde MBO en/of HBO opleiding;

Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring hebt;

Fulltime beschikbaar bent;

Denkt in kansen, oplossingen en mogelijkheden;

Een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van een 9 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken. Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Solliciteer direct!

Is dit de functie die jij helemaal ziet zitten? Solliciteer dan direct met jouw enthousiaste motivatie en CV.

Dan leren we jou graag kennen tijdens een persoonlijk gesprek.


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.