vacature Accountmanager binnendienst

Accountmanager binnendienst 40 uur (m/v)

Ter aanvulling op het huidige team verkoop binnendienst in Apeldoorn zoeken wij een klantvriendelijke & enthousiaste medewerk(st)er die ons commercieel team gaat versterken. Je komt te werken op onze modern ingerichte Customer Contact Center in Apeldoorn

Wat ga je doen

Als Accountmanager Binnendienst ben je samen met de accountmanagers en collega’s van de binnendienst verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze klanten en het uitbouwen van onze bestaande klantrelaties. Vanuit de binnendienst doe je dit door te fungeren als het telefonisch aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten en hen te adviseren en informeren over onze producten en diensten. 

Je stelt offertes op, zorgt voor verkoopondersteuning voor de buitendienst en weet afspraken te maken voor hen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van aanvragen, het organiseren en opvolgen van leveringen en het vergroten van de verkoop.

Met jouw verkoopvaardigheden, enthousiasme en doorzettingsvermogen ben je in staat het klantenbestand uit te breiden en bij bestaande klanten weet je het maximale aan verkoopkansen te benutten.

 

Ervaring en/of affiniteit met sales

Je staat stevig in je schoenen en bent in staat prioriteiten te stellen.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

MBO – HBO werk en/of denkniveau

Een gezonde kennis van MS Office en moderne ERP/CRM software

Jij bent verder 40 uur per week inzetbaar

Jij denkt in kansen en oplossingen

Jij bent klantgericht, commercieel ingesteld en communicatief sterk

Wat kan je bij ons verwachten

Allereerst bieden wij jou een uitdagende en veelzijdige baan aan bij een gezonde, groeiende organisatie. Je komt te werken in een professionele werkomgeving omringd door betrokken collega’s die zich iedere dag 100% inzetten. Het is altijd onze intentie om onze medewerkers uitzicht te geven op een vast dienstverband. Persoonlijke groei is mogelijk en wordt juist gestimuleerd. 

Uiteraard ontvang je een uitstekend salaris voor je geleverde inzet. Naast het harde werken is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning en is er vers fruit aanwezig. Op de vrijdagmiddag sluiten we de week gezamenlijk af en tijdens onze bedrijfsfeestjes kunnen wij je verzekeren dat je een leuke avond hebt.

Solliciteer op deze functie