fbpx

Teamleider Commercieel Binnendienst

Heb jij leidinggevende capaciteiten en adem jij commercie? Ben jij proactief ingesteld en neem jij je team bij de hand om samen tot een optimaal resultaat te komen? Neem jij van nature het initiatief en signaleer je kansen? Herken jij je in bovenstaande dan is de functie van Teamleider Commercieel Binnendienst binnen Oranje Furniture Care echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Jij geeft leiding aan onze afdeling commercieel binnendienst. Samen met de collega’s van de binnendienst en accountmanagers ben je verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze klanten en het uitbouwen van onze bestaande klantrelaties.

Naast operationele werkzaamheden geef je sturing aan lopende commerciële projecten en heb je hierover een helicopterview, waardoor je de kwaliteit kan verhogen en processen kunt uitdiepen en waar nodig verbeteren. Je controleert administratieve processen, voert werkoverleggen en informeert de buitendienst over relevante klant- en marktinformatie. Tevens draag je zorg voor de rapportages aan de Sales Manager.

Samen met je team stel je offertes op, zorgt voor verkoopondersteuning voor de buitendienst en weet afspraken te maken voor hen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van aanvragen, het organiseren en opvolgen van orders, leveringen en het vergroten van de verkoop.

Met jouw verkoopvaardigheden, enthousiasme en doorzettingsvermogen ben je in staat het klantenbestand uit te breiden en bij bestaande klanten weet je het maximale aan verkoopkansen te benutten. Al met al een schitterende functie met uitdaging en ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Minimaal HBO werk- en denkniveau.

Jij denkt niet in problemen, maar in oplossingen!

Tekstueel en verbaal goed in communicatie

Minimaal 3 jaar ervaring als teamlead Sales, teamleider commercieel binnendienst of in een commerciële binnendienst functie

Projecten opzetten, begeleiden, aansturen en het belangrijkste namelijk tot een einde brengen

Fulltime (40 uur per week) beschikbaar;

Wat hebben wij jou te bieden?

De Oranje familie

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. Wij zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als je toetreedt tot de Oranje familie word je verwelkomd in een warm bad. Wij doen ons uiterste best om je direct thuis te laten voelen. Door net even een stapje extra te doen komen wij als bedrijf en jij als persoon steeds een stapje verder. Dat draagt bij aan onze missie om de beste servicepartner te zijn voor de meubelbranche!

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.