Service monteur

Ben jij die servicemonteur/meubelreparateur die op zoek is naar een zelfstandige en afwisselende functie?
Wil jij een bijdrage leveren aan onze serviceorganisatie?

Wat ga je doen?

Als servicemonteur/meubelreparateur ben je het gezicht van het bedrijf en het aanspreekpunt voor onze consumenten. Je bent superhandig en in staat creatieve oplossingen te vinden voor ieder probleem. Om dit te bereiken, wordt je intern opgeleid tot allround meubelreparateur, voor zover je dat al niet bent! Je werkt vanaf huis en zorgt er dagelijks voor dat servicemeldingen op zitmeubelen worden opgelost. 

Vlekken verwijderen uit stof of leder, afgebroken stoelpoten repareren, haakjes uit stoffen bekleding halen, herstofferingen uitvoeren, relaxfauteuils repareren en de klanten voorzien van advies om hun meubelen te onderhouden. Dat zijn zaken, welke jij dagelijks tegen zult komen. Jouw werkgebied is Eindhoven en omgeving (Brabant/Limburg).

Waar zijn wij nog meer naar op zoek?

Je bent handig en kunt dit aantonen vanuit jouw werkervaring (meubelbranche is een pré)

Je bent creatief en weet voor ieder probleem een passende oplossing te vinden

Je bent representatief en communicatief vaardig

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau op meubel technisch gebied

Je hebt een servicementaliteit en bent klantgericht

Je bent in het bezit van een rijbewijs B

Jij bent verder 32-40 uur per week inzetbaar

Dit krijg je bij ons

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk Cookieverklaring >