fbpx

Salesforce Developer - Frontend

Ben jij die Salesforce Professional die op zoek is naar het verder ontwikkelen van een nieuw geavanceerd service platform?
Wil jij een bijdrage leveren aan ons bedrijfskritische systeem met duizenden gebruikers?

Wat ga je doen?

Binnen Oranje Groep BV hebben wij een nieuw servicemanagementsysteem. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en doorontwikkelen van serviceprocessen, zodat deze van het begin tot het eind optimaal verlopen. Hierbij vertaal je werkprocessen naar duidelijke application requirements die je samen met de rest van het team gaat implementeren.

Het verbeteren van de User Xperience in zowel de back-office applicatie (lightning) als in onze verschillende partner en customer communities zijn de komende tijd speerpunten op onze roadmap. Vandaar dat we plek hebben voor een goede frontend developer.

Waar zijn wij nog meer naar op zoek?

Minimaal 2 jaar werkervaring op het Salesforce platform

(recente) Salesforce certificeringen

Goede kennis van het Lightning Design System

Goed in Lightning Components (Aura en LWC)

Goede kennis van HTML en CSS

Recente versies van ECMA Script kennen geen geheimen voor je

Ervaring met geautomatiseerd testen (unit en ui testen)

Ervaring met Apex | DX | GIT

Dit krijg je bij ons

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk Cookieverklaring >