fbpx

Salesforce Developer - Frontend

Ben jij die Salesforce Professional die graag impact maakt en een voortrekkersrol vervult bij het verder ontwikkelen van ons state-of-the-art service platform? Wil jij impact maken en een bijdrage leveren aan dit bedrijfskritische systeem met vele duizenden gebruikers?
Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen?

Binnen Oranje beschikken wij over een state-of-the-art service platform. Door gebruik te maken van Service Cloud, Field Service, Experience Cloud en Sales Cloud automatiseert dit platform onze volledige service-, planning-, backoffice- en supportorganisatie. Daarnaast hebben wij portalen online voor onze klanten: winkeliers, fabrikanten en consumenten.

Het verbeteren van de User Xperience in zowel de back-office applicatie (lightning) als in onze verschillende partner en customer communities zijn speerpunten op onze roadmap. Vandaar dat we plek hebben voor een ervaren front-end Developer.

Jij wordt onze lead voor front-end development en gebruikt de nieuwste technieken en best practices. Jij werkt nauw samen met onze lead architect en stelt samen de technische kaders op. Jij bespreekt requirements met de (business) stakeholders waarna jij de componenten gaat ontwikkelen binnen ons team.

Waar beschik jij over?

Minimaal 5 jaar ervaring met het configureren of bouwen van software oplossingen

Minimaal 2 jaar werkervaring op het Salesforce platform

(recente) Salesforce certificeringen

Goede kennis van het Lightning Design System

Goed in Lightning Components (Aura en LWC)

Goede kennis van HTML en CSS

Recente versies van ECMA Script kennen geen geheimen voor je

Ervaring met geautomatiseerd testen (unit en ui testen)

Goede kennis van GIT

Ervaring met Apex | DX is een pre

Ervaring met frameworks zoals React, Vue of Angular is een pre

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

32-40 uur per week beschikbaar

Dit krijg je bij ons

Ben jij ons nieuwe Oranje teamlid?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. Onze focus is groei. Wij zijn marktleider in Nederland en actief in België, Duitsland en Frankrijk. Wij produceren hoogwaardige meubelverzorgingsproducten en bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.