fbpx

Salesforce Developer - Backend

Ben jij die Salesforce Professional die op zoek is naar het verder ontwikkelen van een nieuw geavanceerd service platform?
Wil jij een bijdrage leveren aan ons bedrijfskritische systeem met duizenden gebruikers?

Wat ga je doen?

Binnen Oranje Groep BV hebben wij een nieuw servicemanagementsysteem. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en doorontwikkelen van serviceprocessen, zodat deze van het begin tot het eind optimaal verlopen. Hierbij vertaal je werkprocessen naar duidelijke application requirements die je samen met de rest van het team gaat implementeren. 

Waar zijn wij nog meer naar op zoek?

Minimaal 2 jaar werkervaring op het Salesforce platform

(recente) Salesforce certificeringen

Ervaring met (Lightning) Web Components

Ervaring met Illuminated Cloud en de Atlassian stack

Kennis van 1 of meerdere andere programmeertalen zoals bijvoorbeeld Java, C#, C++

Goede kennis van APEX

Ervaring met geautomatiseerd testen (unit en ui testen)

Ervaring met DX

SOQL kent geen geheimen voor je

Dit krijg je bij ons

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Solliciteer dan direct via het onderstaande formulier. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je gebruik maakt van onze site, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk Cookieverklaring >