Open Sollicitatie - Oranje Furniture Care

Open sollicitatie

Lijkt het jou leuk om bij Oranje Furniture Care aan de slag te gaan, maar heb je geen passende vacature gevonden? Stuur ons dan een open sollicitatie. We gaan de hand van jouw kwaliteiten en interesses kijken of we een functie kunnen creëren binnen Oranje.  

Dit krijg je bij ons

Oranje Furniture Care

Oranje Furniture Care is producent én servicepartner voor de meubelbranche.
Wij produceren hoogwaardige verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast faciliteren wij retailers met serviceprogramma’s omtrent vlekken en constructie. We werken samen met bijna alle meubelzaken in Nederland en zijn actief in België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk.

Werken bij Oranje Furniture Care betekent werken binnen een toonaangevende organisatie waar onze mensen centraal staan. Oranje is groot, maar wel persoonlijk. Samen werken we elke dag aan onze missie: de beste servicepartner voor de meubelbranche zijn. Topservice leveren is voor ons namelijk ook topsport. Daarom vinden wij ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling enorm belangrijk.

Interesse? Leuk!

Solliciteer dan snel en eenvoudig via het formulier hieronder.

Het is belangrijk om in je sollicitatie aan te geven:

  • Naar wat voor functie je op zoek bent.
  • Waar jouw interesses liggen.
  • Waarom je graag bij Oranje wil komen werken.
  • Wanneer je beschikbaar bent.

Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus
We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.