fbpx

Commercieel Medewerker Binnendienst

Wil jij werken bij een snelgroeiend en ambitieus bedrijf die in meerdere opzichten samenwerkt met bijna alle meubelzaken in Nederland? Check dan snel deze vacature van Commercieel Medewerker Binnendienst en solliciteer. Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Voor ons team in Oldenzaal zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste fulltime Sales collega die het eerste aanspreekpunt is voor onze klanten.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker Binnendienst stel je samen met je collega’s offertes op, zorgt voor verkoopondersteuning voor de accountmanager en weet afspraken te maken voor hen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van aanvragen, het organiseren en opvolgen van orders, leveringen en het vergroten van de verkoop.

Met jouw verkoopvaardigheden, enthousiasme en doorzettingsvermogen ben je in staat het klantenbestand uit te breiden en bij bestaande klanten weet je het maximale aan verkoopkansen te benutten. Een functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Wat maakt jou een goede kandidaat om ons team te versterken?

Minimaal MBO+ werk- en denkniveau

Jij denkt niet in problemen, maar in oplossingen!

Tekstueel en verbaal goed in communicatie.

Fulltime (40 uur per week) beschikbaar

Wat hebben wij jou te bieden?

Are you our new Oranje-family member?

Oranje Furniture Care is een bedrijf met meerdere takken van sport. We zijn producent van hoogwaardige verzorgingsproducten & wij bieden meerjarige full service concepten aan voor meubelen. Wij verkopen producten, service en een glimlach! Een klantbeleving van 9,0 is voor ons het minimale streven en zullen altijd met de klant meedenken.

Als Oranje – Family member vragen wij je te doen wat jij het beste kunt. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken, the sky is the limit!

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer dan snel via het formulier hieronder.


Opmerking voor werving-, detachering- en selectiebureaus:

We begrijpen dat je voor deze interessante vacature ook kandidaten wilt zoeken of ze zelfs al beschikbaar hebt, maar we zoeken onze nieuwe collega’s liever zelf.